Kirjanpito luotettavasti – Lahti ja Tampere

Kirjanpito on yrityksen talouden hallinnan perusta. Teemme mm. kuukausikirjanpidon, laskemme arvonlisäveron, tuotamme kuukausi- ja määräaikaisraportit, teemme tilinpäätöksen ja veroilmoituksen, huolehdimme tilintarkastuksesta ja neuvomme voitonjaossa.

Teemme kirjanpidon suoriteperusteisesti. Jaksotukset, poistot ja vastaavat teemme kirjanpitoon kuukausittain asiakkaan niin toivoessa. Pää- ja päiväkirjat, tuloslaskelman sekä taseen laadimme kuukausittain. Varsinaisten kirjanpidon kuukausiraporttien lisäksi tarjoamme yrityksen toimintaa palvelevia raportteja tarpeen mukaan.

Tilipalvelu Nikunen Oy tarjoaa kaikki taloushallintopalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Perinteisen paperikirjanpidon laskutamme pääsääntöisesti vientien perusteella, eikä sen lisäksi veloiteta mitään kiinteää kuukausimaksua. Kaikista pienimmille arvonlisäverosta kuukausimenettelyssä oleville asiakkaille olemme määrittäneet minimiveloituksen, joka on puolen tunnin tuntiveloituksen suuruinen. Sähkoinen kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätös- ja veroilmoitustyöt ja muut toimistotyöt laskutetaan tuntiveloituksella.

Katso esimerkki vientilaskutuksesta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous